BMW
BMW er som Audi et premium mærke og noget helt specielt. Måden BMW kører på giver en fantastisk feeling. Og når vi søger efter brugt BMW, har vi mulighed for at udvælge det bedste, fordi udbuddet er så stort. Motor, gearkasse, styretøj og undervogn er helt i særklasse, og kvaliteten er generelt altid i top hos BMW - både når vi taler 1-Serie, 3- og 4-Serie samt 5-Serie. Så kig ud til os i Silkeborg, hvis du vil opleve det stærkeste udvalg af brugt BMW i Midtjylland. Eller se det her på hjemmesiden.

Mærker
Models
Drivmiddel
Type
biler fundet
Fjern favorit
Tilføj favorit
BMW 520d Touring Sport Line aut.

BMW 520d

2,0 Touring Sport Line aut.
Modelår
2020
Km
92.000
Drivmiddel
Diesel
DKK 375.000,-
Kontantpris
Hybrid
Fjern favorit
Tilføj favorit
BMW 330e Touring M-Sport aut.

BMW 330e

2,0 Touring M-Sport aut.
Modelår
2022
Km
49.000
Drivmiddel
Benzin / El
DKK 400.000,-
Kontantpris
Hvad betyder mere end 80 års erfaring for dig?

Hvad betyder mere end 80 års erfaring for dig?

Det betyder, at du kan stole på kvaliteten i de biler, du ser hos os. Leder du efter tyske premium bilmærker som Audi, BMW eller Mercedes? Andre solide mærker som VW, Ford eller Mini? Så bør du kigge på vores udvalg.

Vores mere end 80 års erfaring betyder, at vi ved hvad der er vigtigt at kigge efter, når man søger efter brugte biler. Vi bruger lang tid på at finde de RIGTIGE biler. Vi går ned i de små detaljer, når vi udvælger. Vi overlader intet til tilfældigheder. Og vi går aldrig på kompromis.

Med andre ord gør vi det hårde arbejde for dig.

Mere end 80 års samlet erfaring
Vi går op i de små detaljer
Vi gør det hårde arbejde for dig