Hvem er vi

Velkommen hos os.!

 

CarCollect.dk består af 3 passionerede bilfolk med tilsammen mere end 70 års brancheerfaring.

SOM VI PLEJER AT SIGE DET - SÅ ER VI BARE STORE DRENGE SOM IKKE ER HELT FÆRDIGE MED AT LEGE MED BILER.!

I vores hus går vi ikke op i titler. Til gengæld sætter vi allesammen - hver eneste dag - en ære i at gøre os umage, og tilbyde dig som kunde en oplevelse i vores flotte bilhus, som er gennemsyret af vores værdier; Nemlig grundighed, troværdighed samt en sjov hverdag med lige præcis det vi elsker.

Vores flotte bilhus med plads til over 100 biler finder du ved Afkørsel 26 – Silkeborgmotorvejen – lige midt i Jylland.


”Jeg er lokal Silkeborg-dreng og bor privat i midtbyen i Silkeborg med min kæreste Line og min skønne datter Lucca. Jeg har mange års erfaring med salg og kundebetjening, og har været i bilbranchen siden 2007. På mit CV findes bl.a. titler som salgsrådgiver hos Terminalen (BMW/Hyundai), salgschef med ansvar for mærker som Seat, Toyota og Porsche. Jeg har også været i et par bilhuse med brugte biler, og må indrømme, at det var der jeg fandt ”min hylde”. I 2017 stiftede jeg Autos.dk med en kompagnon, og har taget en fantastisk og lærerig rejse som har bragt mig til CarCollect.dk som det er i dag. Jeg har tidligere arbejdet sammen med både Knud og Anders, og da muligheden åbnede sig for at samle alle 3, så var ingen af os i tvivl om at det var den helt rigtige retning”.
”Ligesom Per er jeg lokal og bor ligeledes i Silkeborg med min kone, Jane og vores to børn – Oliver og Josephine. Jeg har mange års erfaring i bilbranchen, hvor jeg startede i 1990. Jeg har bl.a. haft længere ansættelser hos Rødgaard Biler, og de seneste 12 år hos Michael Jakobsen Automobiler. Jeg har altid arbejdet med brugte biler og kender vigtigheden af god kundekontakt og service. En aftale er en aftale, når man handler hos os. Jeg har længe haft et ønske om mit eget bilhus, og er stolt og føler mig privilegeret, at det nu er en realitet. Jeg glæder mig meget til at byde Jer velkommen i vores nye bilhus.”
”Det allervigtigste i min hverdag er at vi i butikken har en god dag sammen. En god dag hvor man samtidig sælger masser af biler, kan jeg leve højt på længe. Jeg elsker at tale med kunder, og jeg finder altid gerne tiden til det - også lang tid, hvis det er nødvendigt. Jeg føler mig stolt og jeg ved at jeg har gjort noget rigtigt, når de vælger at handle ny bil med ”Anders” og ikke med firmaet bag – den form for personlige relationer gør mig glad. En bilhandel med mig er en handel med styr på tingene, og jeg elsker at være forberedt og være på forkant. Jeg har tidligere prøvet kræfter med egen bilforretning og været ansat i en større brugtvognsforretning i Viborg, hvor jeg til dagligt bor med min kone Susanne og vores 2 dejlige børn Asger og Dicte Marie”.

Åbningstider

Mandag - Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: åbent efter aftale
Søndag: 11:00-15:00

E-mail: salg@carcollect.dk
Telefon: +45 4414 6001