CarCollect / Om os

Om os

Hos CarCollect.dk bliver du taget venligt imod af fire passionerede bilfolk. Vi har til sammen mere end 80 års erfaring fra branchen. Vi er tre ejere og en juniorsælger.

Vi går ikke op i titlerne. Til gengæld går vi utrolig højt op i detaljerne. Vi gør os umage, for tingene skal være i orden. Vi holder vores aftaler. Og vi har det sjovt sammen med det vi elsker – hver dag.

Det smitter af på atmosfæren i huset og på den oplevelse, du som kunde kan forvente hos os. Tonen er uformel, men vi mener det alvorligt: Du får en grundig og troværdig bilpartner hos CarCollect.dk.

Velkommen til.

Per Guldborg

”Jeg er Silkeborgdreng. Privat bor jeg i midtbyen i Silkeborg med min kæreste Line og vores skønne børn, Lucca og Mads.

Jeg har mange års erfaring med salg og kundebetjening og har været i bilbranchen siden 2007. På mit CV finder du titler som salgsrådgiver hos Terminalen (BMW/Hyundai) og salgschef med ansvar for mærker som Seat, Toyota og Porsche.

Jeg har også været i bilhuse med brugte biler, og det var der jeg fandt min rette hylde. I 2017 stiftede jeg Autos.dk med en kompagnon. Og derfra har en fantastisk og lærerig rejse bragt mig til CarCollect.dk som det er i dag.

Tidligere har jeg arbejdet sammen med både Knud og Anders. Da vi så muligheden for at gå sammen alle tre, var vi ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige.”

Knud Ejby

”Ligesom Per er jeg lokal og bor i Silkeborg med min kone, Jane og vores to børn, Oliver og Josephine.

Jeg har mange års erfaring fra bilbranchen, hvor jeg startede i 1990. Jeg har blandt andet haft længere ansættelser hos Rødgaard Biler og 12 år hos Michael Jakobsen Automobiler.

Brugte biler har altid været mit område. Jeg kender vigtigheden af god kundekontakt og service. En aftale er en aftale, når man handler hos CarCollect.dk. Jeg havde længe haft et ønske om mit eget bilhus, og jeg føler mig stolt og privilegeret over, at det nu er en realitet.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i vores bilhus.”

Anders Aa

”Jeg har tidligere haft egen bilforretning. Jeg har også været ansat i en større brugtvognsforretning i Viborg, hvor jeg til dagligt bor med min kone, Susanne og vores to dejlige børn, Asger og Dicte Marie.

Det allervigtigste i min hverdag er, at vi har en god dag sammen i butikken. En god dag, hvor man samtidig sælger masser af biler, kan jeg leve højt på længe.

Jeg elsker at tale med kunder, og jeg finder altid gerne tiden til det - også lang tid, hvis det er nødvendigt. Jeg føler mig stolt – og jeg ved, at jeg har gjort noget rigtigt – når de vælger at handle bil med Anders og ikke med firmaet bag. Den form for personlige relationer gør mig glad.

En bilhandel med mig er en handel, hvor der er styr på tingene. Jeg elsker at være forberedt og være på forkant.”

Som vi plejer at sige

Vi er nok bare store drenge, der ikke er helt færdige med at lege med biler. Kom ud og leg med os. Vi sælger lækre, sjove biler, som vi gerne selv vil køre i.

Kontakt os pr. telefon eller mail her.

Nyhed

Volvo V60

T6 ReCharge R-Design aut. AWD
Volvo V60 T6 ReCharge R-Design aut. AWD