CarCollect / Tryg bilhandel

Landsdækkende tryghed

Vi har landsdækkende samarbejde med en værkstedskæde, så du altid kan få hjælp, hvis behovet opstår. Det er vores tryghedsgaranti til dig.

De rigtige biler

Vi gør os umage, når vi indkøber de biler, som står til salg hos os. De stammer typisk fra større leasingselskaber. Det betyder at vores biler primært er 1-3 år gamle og har kørt max 130.000 km.

Indimellem falder nogle biler udenfor vores normale kriterier. Det kan for eksempel være, at vi er så heldige at få en rigtig fin brugt bil i bytte, som vi på samme måde gerne vil stå inde for og annoncere til salg.

Leasingbiler er en god investering

Det er en skrøne, at der ikke bliver ”passet på” leasingbiler. Og den holder ikke. I hvert fald ikke i vores verden. Vi ser kun fordele ved at købe biler fra disse kanaler. Med brugte leasingbiler er vi altid sikre på, at bilerne har kørt på servicekontrakter og har overholdt service på autoriserede værksteder.

Desuden køber vi bilerne uden afgift. Det medfører for dig som kunde, at finansieringsmulighederne er langt bedre, hvad enten bilen skal leases eller finansieres på normale vilkår.

Ingen udlejningsbiler

Vi er kunde hos langt de fleste af de helt store leasingselskaber. Vi bruger rigtig meget tid på at gennemgå bilerne, inden vi byder på dem. Vi byder for eksempel ikke på biler, som har været benyttet til udlejning - med mange skiftende chauffører.

Ingen biler uden overholdt service

Hos os finder du heller ikke biler, som har haft større skader eller som ikke har fået overholdt deres serviceeftersyn. Det sker dog at bilerne, vi køber, har en enkelt skramme eller to – eller det uundgåelige stenslag.

Den slags mangler udbedrer vi dog typisk i forbindelse med klargøring af bilen. Hos CarCollect.dk har vi strenge krav til bilens stand, inden den forlader vores hal. Så du får en bil, som er grundigt gennemgået, både kosmetisk og teknisk.

Vi er nemlig helt med på, at selv når bilen er brugt – så er det for dig som kunde stadig en ny bil ;-)

Masser af bil for pengene

Som bilhus kan vi også takke de store leasingselskaber for at være medvirkende til at trykke markedet for brugte biler til det aktuelle niveau. For dig som kunde har der aldrig har været mere ”bil for pengene”. Det kan vi takke de lave leasingpriser og beskatningsgrundlaget på nye biler for.

Skriv til os

Nyhed

Volvo V60

T6 ReCharge R-Design aut. AWD
Volvo V60 T6 ReCharge R-Design aut. AWD