Filtrer biler

nulstil

Bilerne hos os

Vi gør os rigtig umage med vores indkøb af biler, som står til salg hos os. De stammer typisk fra de større leasingselskaber, dvs. at vores primære indkøbte biler er mellem 1-3 år gamle, og har kørt max. 130.000 km.

 

Indimellem falder der nogle biler udenfor disse kriterier - det kan eks. være at vi er så heldige at få en rigtig fin brugt bil i bytte, som vi på samme måde gerne vil stå inde for og annoncere til salg.

 

Skrønen omkring at der ikke bliver ”passet på” leasingbiler, den holder altså ikke. I hvert fald ikke i vores verden. Vi ser kun fordele i at købe biler fra disse kanaler, da vi altid er sikre på at bilerne har kørt på servicekontrakter og har overholdt service på de autoriserede værksteder.

 

Derudover køber vi bilerne uden afgift. Dette vil sige at finansieringsmuligheden for dig som kunde er meget større, hvad enten bilen skal leases eller finansieres på normale vilkår.

 

Vi er kunder hos langt de fleste af de helt store leasingselskaber, og vi bruger rigtig meget tid på at gennemgå bilerne inden vi byder på dem. For os er det vigtigt, at det f.eks. ikke er en bil som har været benyttet til udlejning - med mange skiftende chauffører. Ligeledes går vi også i en lang bue udenom biler som har haft større skader, eller ikke er blevet overholdt med service undervejs. Vi kan som bilhus i dag også takke de store leasingselskaber for at have været medvirkende til at trykke brugtmarkedet til det niveau det er i dag, hvor der aldrig har været mere ”bil for pengene”. Det er de lave leasingpriser og beskatningsgrundlag på nye biler, som er skyld i dette.

 

Det er ikke unormalt at bilerne vi køber, har en enkelt skramme eller to, eller uundgåelige stenslag. Vi har dog hos CarCollect.dk nogle strenge krav til bilens stand, så det er ikke unormalt, at sådanne mangler udbedres i forbindelse med klargøring af bilen. Vi er nemlig helt med på, at selvom bilen er brugt – så er der en god grund til at det i kundens øjne stadig hedder en ”ny bil” ;-)

Mærker, som du typisk finder hos os:

 

Audi:

Vi er glade for Audi. Audi er et premium mærke, og vi betvivler ikke kvalitet og design – det ér bare lækkert.! Samtidig er Audi en utrolig populær leasingbil, hvilket giver os et rigtig godt udvalg i markedet. Vi fokuserer primært på modellerne A3, A4 og A6, men også de nye Q-serier er spændende – Q2 og Q3.

 

BMW:

BMW er også - som Audi - et premium mærke, og bare noget helt specielt. Måden den kører på giver en fantastisk feeling, og så har vi også rigtig gode muligheder når vi eftersøger brugte BMW´er, da udbuddet er stort. Motor, gearkasse, styretøj og undervogn er helt i særklasse, og kvaliteten er altid i top i en BMW - både når vi taler 1-serie, 3- og 4-serie samt 5-serie.

 

Ford:

Ford har længe været en utrolig populær bil i Danmark. De store modeller som Mondeo, S-Max og Galaxy har generelt et lækkert design, meget udstyr og virkelig meget plads for pengene. De lidt mindre modeller som Focus og Fiesta er også nogle skarpe bud i hver deres klasse.

 

Mercedes:

Mercedes er altid en vinder og det er ikke uden årsag, at det er et af de mest eftertragtede mærker. Selv efter mange kilometer er en Mercedes i stand til at opretholde en høj gensalgspris. Hos os fokuserer vi primært på A-klasse samt C-klasse.

 

Renault:

Renault synes vi er en rigtig god bil i markedet. Den træder frem med et frisk design, robuste motorer samt et meget højt udstyrsniveau til prisen. Specielt modeller som Clio, Megane og Capture er hos os rigtig gode varer.

 

Skoda:

Skoda er det absolut altid fornuftige og gode valg. Det er kendetegnet ved masser af udstyr og plads, samt gennemprøvet teknik fra VW-gruppen, til nogle gode priser. Vi er helt vilde med den lille Citigo, den lidt større Fabia, vores bestseller Octavia samt den helt store og rummelige Superb.

 

VW:

VW – folkets vogn. Sådan er det stadig hos os, og generelt er det bare nogle super gode varer og lækre biler der kommer fra den hylde. VW er en meget eftertragtet leasingbil, det gør udvalget rigtig stort i brugtmarkedet. Vi er med på det meste af VW-paletten, fra Up! til Polo, Golf og Passat samt de lidt højere modeller T-Roc, Touran og Tiguan.

 

Dette betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke handler med øvrige biler. Vi følger hver eneste dag flere hundrede biler på auktioner i hele Europa, og står aldrig tilbage for et GODT TILBUD J

 

Det betyder også, at vi gerne er behjælpelige med at skaffe en specifik bil til dig, også selvom vi ikke har den på lager. Udfyld meget gerne formularen her og lad os hjælpe dig –

Leasing/finansiering

 

Vi benytter 2 partnere hos CarCollect – nemlig AL finans samt Santander – vores finansierings-/leasingpartnere – læs mere

 

Dvs at vi repræsenterer alle former for købekontrakter, lån både med og uden udbetaling samt leasing til både privat og erhverv til markedets aller skarpeste vilkår og renter.

 

Skal du bruge leasingbil tilbyder vi også alle leasingformer, flexleasing, splitleasing samt sæsonleasing.

 

Skal du bruge ny (brugt) firmabil er vi naturligvis også behjælpelig med attraktive leasingmodelleer og beskatningspriser.

 

Værksted/ Eftermarked:

 

Vi gennemgår alle vores biler inden leevering, og Silkeborg Autoserice – vores primære partner til værkstedsydelser https://www.silkeborgautoservice.dk/.

 

Det er nogle gode gutter, som vi til enhver tid vil anbefale ifm service og værkstedsydelser til jeres nye, brugte bil fremadrettet.

 

 

 

 

Autobranchen Danmark – er vi medlem af.

Åbningstider

Mandag - Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: åbent efter aftale
Søndag: 11:00-15:00

E-mail: salg@carcollect.dk
Telefon: +45 4414 6001